Sağlık ve ilk Yardım

Çocuklarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir. Sizlerin de çocuklarınızın sağlığı ile yakından ilgilendiğiniz ve bu konuya hassasiyet gösterdiğini bildiğimiz için önemli noktalarda bizlere uyum sağlayacağınızı biliyoruz.

Buna binaen;

Çocuğumuzun herhangi bir enfeksiyon halinde diğer çocuklara bulaşmaması açısından kritik dönemi atlatıncaya kadar nekahat dönemini evde geçirmesini sağlamanız gerekmektedir. Böylelikle hasta olan çocuğumuzun daha çabuk iyileşmesine hem de hastalığın daha az cereyan etmesini sağlarız.

Çocuklarımızın okul süresince verilecek günlük ilaçları varsa üzerinde mutlaka isimlerinin ve hangi ölçekte hangi saatlerde kullanılacağının ilaç üzerilerine yazılması çok çok önemlidir. Sizlerin bilgisi olmadan hiçbir şekilde çocuklara ilaç verilmez. Aynı zamanda çozuklarımızın günlük alması gereken ilaçların takibi yapılır.

Öğrencilerin acil rahatsızlıklarında ilk tedavi yapılarak gerekiyorsa bir sağlık kuruluşuna ulaştırılmaları sağlanır ve aileye bilgi verilir.

Çoçuk ve Eğitim

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir."
Mustafa Kemal Atatürk
"Çocuk, dünyanın en büyük mutluluğudur."
Dostoyevski